Om BMM

Brdr. Markussens Metalvarefabrik A/S – ”THE BLUE LINE” – er blandt verdens førende indenfor metalvarer til det kommercielle fiskeri. Virksomheden blev etableret i 1970 af brødrene Henry, Bent og Jens Markussen. I dag er virksomheden fortsat ejet af Henry og Bent Markussen.

 

 

 

Produktprogrammet indeholder både egenproducerede produkter, som er produceret på fabrikken i Vildbjerg, såvel som et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra ledende producenter. Egne produkter kombineret med handelsvarer opfylder alle behov for metalvarer i det kommercielle fiskeri.

 

 

 

Industriafdelingen hos BMM udvikler, producerer og forhandler alle typer af løfte- og surringsgrej til alle brancher. BMM udfører testning og godkendelse af surringsgrej. Derudover designer og producerer BMM specialfremstillede løftebeslag, transportvugger og transportbeslag, til bl.a. vindmølle industrien. BMM producerer svejsede emner i henhold til ISO 3834.

 

 

Siden 1993 har BMM produceret autoværn under navnet Safence. Autoværnene markedsføres af BMMs datterselskab Blue Systems AB i Sverige. Fordelen med kabelautoværn er: Høj sikkerhed - hurtig installation - nem reparation - lave omkostninger

 

 

 Solidt håndværk kombineret med en løbende udvikling af produkterne har medført, at BMM i dag er en af de førende producenter af løsninger til fiskeri og industri.
I dag råder BMM over mere end 13.000 m2 produktions- og lagerfaciliteter.

 

 

 

 

Egne produkter

BMM har udviklet et meget bredt produktsortiment i tæt dialog med kunderne – der spænder over alle typer blokke, svirvler, kovser og andre højt specialiserede niche produkter. BMM er aldrig langt fra slutbrugeren, hvilket gør det muligt at tilpasse produkterne til kundespecifikke krav.

 

 

 

Handelsvarer

BMM repræsenterer anerkendte og velkendte virksomheder, såsom Crosby, Van Beest, Gunnebo, Atlantic Floats, Frekhaug m. flere , som alle lever op til BMM’s kvalitetskrav, og som gør produktprogrammet komplet.

 

 

Kvalitetskontrol

Alle produkterne kan testes i henhold til internationale standarder. BMM råder over testfaciliteter, som inkluderer testbænke op til 250 tons. De testede produkter leveres med certifikater, som giver fuld sporbarhed. BMM har strenge procedurer for materiale analyser, og anvender røntgen materiale analysator.

 

 

Distribution

Både egne produkter og handelsvarer kontrolleres og oplagres på eget lager i Vildbjerg. BMM har et omfattende lager, som muliggør hurtig ekspedition af indkommende ordrer. Over 80% af den samlede omsætning eksporteres til mere end 40 lande over hele verden.