En af verdens førende producenter af metalvarer til erhvervsfiskeriet

Produktprogrammet omfatter dels produkter fremstillet på egne, topmoderne produktionsfaciliteter i Vildbjerg dels en lang række kvalitetsprodukter, såsom sjækler, kæder og samleled m.m. fra førende internationale producenter.

Blueline bjælke med "The Blue Line" tekst
Blueline Brødrende Markussen gennemsigtigt logo
Produktprogram

Komplet program af egenproducerede metalvarer

Fiskeri

Vi lagerfører et komplet program af egenproducerede metalvarer, og et stort program af relaterede produkter fra førende internationale producenter.
Der foregår en løbende produktudvikling i tæt dialog med erhvervsfiskere og vodbindere worldwide.

Industri

Vi udvikler, producerer og forhandler alle typer af løfte- og surringsgrej til alle brancher. Vi udfører testning og godkendelse af surringsgrej. Vi udfører trækprøvning på testbænke op til 250 tons. Derudover producerer BMM specialfremstillede løftebeslag, transportvugger og transportbeslag, til bl.a. vindmølleindustrien.

Fiske­opdræt

Vi fremstiller delkomponenter i højeste kvalitet til opdrætsanlæg, herunder fortøjningsplader, i anvendelige metaller og legeringer i henhold til kundens specifikke krav. BMM drager fordel af sin mangeårige erfaring som leverandør til erhvervsfiskeriet. Derudover har vi et bredt standardprogram til opdrætsindustrien.

Værfter

Vi producerer alle typer af blokke til fiskerflåden – trawlblokke, takleblokke, kasteblokke m.m. Specialfremstillede blokke til offshore skibe, forskningsskibe, handelsflåden etc. er et speciale. Vi arbejder tæt sammen med kunder og skibsdesignerne om udvikling af specialblokke og løsninger til det specifikke behov.

Safence

Siden 1993 har vi produceret dele til autoværn, som markedsføres og sælges af Blue Systems AB i Sverige. Systemet dækker alle behov for barrierer: Motorveje 2+1 veje og barrierer til vejskråninger. Fordelen med kabelautoværn er: Høj sikkerhed – hurtig installation – lave omkostninger.

Brdr. Markussens Metalvarefabrik A/S

Vi er en af verdens førende producenter af metalvarer til erhvervsfiskeriet. Produktprogrammet omfatter dels produkter fremstillet på egne, topmoderne produktionsfaciliteter i Vildbjerg –
dels en lang række kvalitetsprodukter, såsom sjækler, kæder og samleled m.m. fra førende internationale producenter.

Vi råder i dag over mere end 13.000 m2 produktions- & lagerfaciliteter i Danmark.

Vi producerer og tester løfte- & surringsgrej til alle brancher. BMM har bl.a. specialiseret sig i automatiseret produktion af svejsede transportbeslag og vugger til vindmølleindustrien.

Agenturer

Vi repræsenterer anerkendte og velkendte virksomheder, som alle lever op til vores kvalitetskrav, og som gør produktprogrammet komplet