Om Brødrene Markussen

Vi er blandt verdens førende indenfor metalvarer til det kommercielle fiskeri. Virksomheden blev etableret i 1970 af brødrene Henry, Bent og Jens Markussen. I dag er virksomheden fortsat ejet af Bent Markussen og den næste generation Tinna, Dorthe & Lars.

Produktprogrammet indeholder både egenproducerede produkter, som er produceret på fabrikken i Vildbjerg, såvel som et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra ledende producenter. Egne produkter kombineret med handelsvarer opfylder alle behov for metalvarer i det kommercielle fiskeri.

Vi udvikler, producerer og forhandler alle typer af løfte- og surringsgrej til alle brancher. Vi udfører testning og godkendelse af surringsgrej. Derudover designer og producerer vi specialfremstillede løftebeslag, transportvugger og transportbeslag, til bl.a. vindmølle industrien. Vi producerer svejsede emner i henhold til ISO 3834.

Siden 1993 har vi produceret dele til autoværn, som sælges og markedsføres af Blue Systems AB i Sverige. Fordelen med kabelautoværn er: Høj sikkerhed – hurtig installation – nem reparation – lave omkostninger

Solidt håndværk kombineret med en løbende udvikling af produkterne har medført, at vi i dag er en af de førende producenter af løsninger til fiskeri og industri. I dag råder vi over mere end 13.000 m2 produktions- og lagerfaciliteter.

Metal goods

Egne produkter

Vi har udviklet et meget bredt produktsortiment i tæt dialog med kunderne der spænder over alle typer blokke, svirvler, kovser og andre højt specialiserede niche produkter. Vi er aldrig langt fra slutbrugeren, hvilket gør det muligt at tilpasse produkterne til kundespecifikke krav.

Manufacturing of hardware to commercial fishing

Handelsvarer

Vi repræsenterer anerkendte og velkendte virksomheder, såsom Crosby, Van Beest, Gunnebo, Atlantic Floats, Frekhaug m. flere , som alle lever op til vores kvalitetskrav, og som gør produktprogrammet komplet. Du kan se vores agenturer lige her.

Metal goods

Kvalitets­kontrol

Alle produkterne kan testes i henhold til internationale standarder. Vi råder over testfaciliteter, som inkluderer testbænke op til 250 tons. De testede produkter leveres med certifikater, som giver fuld sporbarhed. Vi har strenge procedurer for materiale analyser, og anvender røntgen materiale analysator.

Brdr. Markussens Metalvarefabrik warehouse

Distribution

Både egne produkter og handelsvarer kontrolleres og oplagres på eget lager i Vildbjerg. Vi har et omfattende lager, som muliggør hurtig ekspedition af indkommende ordrer. Over 80% af den samlede omsætning eksporteres til mere end 40 lande over hele verden.